Home » Pitspoes is Geadopteerd

Pitspoes is Geadopteerd

Max IMG_4891
Max IMG_4888
Max IMG_4887
Max IMG_4884
Max IMG_4881
Max IMG_4879
Max IMG_4896
Max IMG_4895
Max IMG_4879
Max & Frost IMG_5590
previous arrow
next arrow
Max IMG_4891
Max IMG_4888
Max IMG_4887
Max IMG_4884
Max IMG_4881
Max IMG_4879
Max IMG_4896
Max IMG_4895
Max IMG_4879
Max & Frost IMG_5590
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Pitspoes
 Geboortedatum   13-5-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, speels, aanhankelijk, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (3)

UPDATE. Pitspoes reisde naar Nederland als Max. Max werd op 14-10-2021 naar de dierenarts gebracht voor castratie maar bleek een meisje. De naam Max was gekozen onder het Formule 1 kijken, de nieuwe naam is dan natuurlijk ook Pitspoes, want het is echt een beauty!

Elina, Dafne, Max (nu Pitspoes), Lewis en Kimi zijn gevonden bij een container op een plek waar vaak honden of katten worden gedumpt. De vijf kleintjes zaten onder de container en werden gelukkig opgemerkt door iemand die zijn vuil wegbracht. Ze waren nog heel klein en timide. Ze werden geschat op 5 weken oud. Ze konden net zelf eten.

In het asiel raakten ze snel gewend en inmiddels zijn het sociale gezellige kittens. Zusje Dafne heeft inmiddels een huisje gevonden.

Elina, Max  (nu Pitspoes), Lewis en Kimi zoeken nog een huisje. Pitspoes is een ondernemend vrouwtje en speelt graag met haar vriendjes waarmee ze in de opvang zit. Ze wil graag samen blijven met één van haar familieleden, anders heeft ze echt een ander kattenvriendje nodig.

Inmiddels is Max (Pitspoes) in Nederland waar hij echt heel blij is met haar poezenvriendjes. Ze spelen en ravotten en genieten van elkaar maar Pitspoes is ook enorm aanhankelijk geworden. Het is een lief meisje en zeker geen alleen katje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, bij voorkeur Lewis, Kimi of Elina, anders een ander kattenvriendje
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram