Home » Pipo

Pipo

Pepo en Pipo zijn twee broers uit een uitzetting (uit huis plaatsing / ontruiming). In het begin hadden ze moeite om aan de nieuwe situatie in het asiel te wennen, hun tijd in de quarantaineruimte was vreselijk voor hen, soms gromde Pipo zelfs tegen zijn broer, maar nu wonen ze weer als vriendjes samen in een pleeggezin en kunnen ze heel goed overweg met de rest van de katten in huis. Pipo is ontzettend knuffelig, hij houdt van contact met mensen: hij klimt bij zijn pleegmama op schoot wanneer hij maar kan, spint en spint non-stop, houdt van knuffelen, volgt zijn pleegmama door het hele huis en slaapt dicht bij haar. Bovendien is hij erg spraakzaam, een lief boefje. Helemaal als het tijd is om te gaan slapen. Hij komt het je even vertellen. Pepo en Pipo zijn op zoek naar een forever home waar ze de rest van hun leven gelukkig en geliefd zullen zijn. Het zou geweldig zijn als ze samen geadopteerd zouden worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Pipo
Geboortedatum
01-03-2018
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, vriendelijk, knuffelig
Land van herkomst
Spanje (2)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Pepo
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram