Home » Pinki is Geadopteerd

Pinki is Geadopteerd

Bio

 Naam   Pinkie
 Geboortedatum   15-3-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, onderdanig, onzeker
 Land van herkomst   Spanje

UPDATE: Pinkie woont inmiddels een tijdje in de Nederlandse opvang. Hij is dikke vriendjes met Nemo. Ze zullen dan ook samen verhuizen. Pinkie is heel lief en hij is dol op knuffelen, maar hij is geen starterskat. Hij zal met wat geduld benaderd moeten worden. Als je hem even de tijd geeft, wordt hij een hele grote kroel.

Pinkie is heel sociaal met zijn soortgenootjes. Hij bewoont nu een kattenkamer in het asiel met een heleboel vriendjes. Hij heeft een onderdanig karakter. In het begin was hij nogal bang voor mensen maar in het asiel heeft hij geleerd dat mensen ook heel lief kunnen zijn. Nu is Pinkie heel sociaal met mensen en wil alleen maar knuffeltjes en geaaid worden.

 

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabiusinjectie, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland.

 

Voor Pinkie is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ouder dan 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €160,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram