Menu Sluiten

Pinkie

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Pinkie
 Geboortedatum   15-3-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, onderdanig, in het begin onzeker
 Land van herkomst   Spanje

UPDATE: Pinkie woont inmiddels een tijdje in de Nederlandse opvang. Hij is dikke vriendjes met Nemo en Othello. We zien hem ook graag samen met één van de twee vriendjes. We zijn een vierde vriendje aan het koppelen, zodat ze twee aan twee kunnen verhuizen. Pinkie is heel lief en hij is dol op knuffelen, maar hij is geen starterskat. Hij zal met wat geduld benaderd moeten worden. Als je hem even de tijd geeft, wordt hij een hele grote kroel.

Pinkie is heel sociaal met zijn soortgenootjes. Hij bewoont nu een kattenkamer in het asiel met een heleboel vriendjes. Hij heeft een onderdanig karakter. In het begin was hij nogal bang voor mensen maar in het asiel heeft hij geleerd dat mensen ook heel lief kunnen zijn. Nu is Pinkie heel sociaal met mensen en wil alleen maar knuffeltjes en geaaid worden.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabiusinjectie, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland.

Voor Romy is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ouder dan 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja, mits gewend aan katten
 Adoptiekosten   €150,-