Home » Pingüino is Geadopteerd

Pingüino is Geadopteerd

Pingüino is op straat gevonden. Hij zat midden op de weg en hij was enorm dun en uitgedroogd. Hij was toen ongeveer vier maanden oud. Een auto stopte en de bestuurder nam hem mee. Hij werd naar het asiel gebracht. Daar werd zijn ondervoeding en uitdroging aangepakt. Langzaam maar zeker knapte hij op. Nu is hij een gezonde sterke kat. Pingüino is sociaal, outgoing, aanhankelijk en hij is speels, maar hij speelt niet hardhandig. Pingüino kan erg goed overweg met andere katten. Hij heeft een onderdanig karakter en is vriendelijk van nature. Ook kan hij erg goed overweg met honden en hij is geschikt voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen.

Aangekomen in Nederland is Pingüino meteen een gezellige kroelkont. Hij eet graag zijn bakje natvoer leeg en kwebbelt een beetje. Het is geen enorme kletskous. Hij is lief, aanhankelijk en sociaal en nieuwsgierig naar de honden en katten. Hij heeft een gezellig buikje. Het is een enorme lieverd en hij ligt graag in zijn zachte poezenbedje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Pingüino is Geadopteerd
Geboortedatum
25-05-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
sociaal, outgoing, aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram