Home » Pimienta is Geadopteerd

Pimienta is Geadopteerd

Pimienta 01
Pimienta 02
previous arrow
next arrow
Pimienta 01
Pimienta 02
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Pimienta
 Geboortedatum   19-3-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, knuffelig, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (SV)

Pimienta is vriendelijk, knuffelig en heel sociaal. Ook zij is één van de jonkies die klakkeloos is achtergelaten in het asiel. Ze is lief en zachtaardig. Ze heeft een vriendelijk, speels en levendig karakter. Het is een mooi poesje om naar te kijken. Het is een lief familiediertje. Ze wil graag vertroeteld en gepamperd worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram