Home » Perla is Geadopteerd

Perla is Geadopteerd

Bio

 Naam   Perla
 Geboortedatum   1-6-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   Blauwe Balinees Punt
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal met mensen
 Land van herkomst   Spanje

Perla is een mooie raskat die gevonden is op de parking van een winkelcentrum in Orihuela. Er is niemand voor haar gekomen dus is ze ter adoptie. Ze is super lief, knuffelig en speels.

Ze doet het niet zo lekker met andere katten en met honden. Ze zou wel samen kunnen met één andere kat als die niet dominant is en haar niet teveel lastig valt. Teveel veranderingen in huisvesting verdraagt.ze niet goed. Ze houdt van stabiliteit. Perla is heel sociaal met mensen.

We willen graag uitleggen waarom we voor Perla een wat hogere adoptiebijdrage vragen. Helaas hebben we moeten leren dat sommige mensen in dieren handelen. Ze proberen goedkoop aan een dier te komen om ze door te verkopen. Natuurlijk mag dat niet volgens ons contract en kunnen we daar tegen optreden, maar al die reacties kosten ons ook heel veel extra tijd. Om die reden hebben we ervoor gekozen de adoptie bijdrage hoger te maken. Het extra deel van deze bijdrage gaat één op één naar het asiel, zodat ze daar wat extra ruimte hebben om voor de dieren te zorgen.

 Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie, reis naar Nederla

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  nee
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   €300,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram