Home » Pepsi is Geadopteerd

Pepsi is Geadopteerd

Uit het asiel van haar verzorgster: Pepsi werd miauwend op straat gevonden, ze was bang en zat achter mensen aan. Ze leek verdwaald, een meisje pakte haar op en bracht haar naar het asiel, maar niemand zocht haar ooit. Pepsi heeft het heel moeilijk gehad in het asiel omdat ze een huiskat is en het voor haar lastig was om zich aan te passen. Pepsi moet bij mensen zijn, ze zoekt alleen aandacht en genegenheid, maar ze houdt er niet van om bij andere katten te zijn. Het is een urgent geval omdat ze een thuis nodig heeft waar ze zich weer geliefd kan voelen. Voor Pepsi heeft een huis waar geen katten meer zijn de voorkeur, omdat de aanwezigheid van andere katten haar gestrest maakt. Pepsi houdt niet van honden en wordt erg nerveus in hun aanwezigheid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Pepsi is Geadopteerd
Geboortedatum
01-01-2021
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
mensgericht, aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
niet teveel
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
liever niet
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram