Home » Pepo

Pepo

Pepo en Pipo zijn twee broers uit een uitzetting (huisontruiming / onteigening). In het begin hadden ze moeite om aan de nieuwe situatie te wennen, hun tijd in de asiel quarantaines was vreselijk voor hen, soms gromde Pipo zelfs tegen zijn broer, maar nu wonen ze perfect samen in een pleeggezin en kunnen ze heel goed overweg met de rest van de katten in huis.

Pepo is een grote, rustige, vriendelijke en knuffelige, aanhankelijke kat, hij is ook zelfstandig. Hij is dol op aaitjes en knuffeltjes. Hij volgt je door het huis en vindt het fijn als je de kraan voor hem opendraait om water te drinken. Hij slaapt graag aan de voeten van zijn pleegmoeder. Pepo en Pipo zijn op zoek naar een forever home waar ze de rest van hun leven gelukkig en geliefd zullen zijn. Het zou geweldig zijn als ze samen geadopteerd zouden worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Pepo
Geboortedatum
01-03-2018
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, rustig, knuffelig
Land van herkomst
Spanje (2)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Pipo
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram