Home » Pepita is Geadopteerd

Pepita is Geadopteerd

Pepita 01
Pepita 02
Pepita 03
Pepita 04
Pepita 05
previous arrow
next arrow
Pepita 01
Pepita 02
Pepita 03
Pepita 04
Pepita 05
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Pepita
 Geboortedatum   19-5-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, vriendelijk sociaal
 Land van herkomst   Spanje (SV)

Pepita is een lief, vriendelijk, knuffelig en sociaal meisje.

Pepita liep als klein meisje alleen op straat. Het was vallen en opstaan, roepend naar haar moeder. Die was er niet. Zij is een van de vele babies die in 2020 op deze manier gevonden is. Jaar in, jaar uit blijft het een probleem, maar door de COVID19 is het dit jaar erger dan ooit. Ongewenste nestjes worden gewoon op straat gezet. Gelukkig mocht ze in een opvanggezin opgroeien. Ze hoefde niet naar het asiel. Ze overleefde het gelukkig. In het asiel waren haar kansen veel kleiner geweest.

Ze is een lief schildpad katje. Ze is dol op rondrennen, met haar speeltjes spelen, slapen bij haar opvangmensen op schoot. Nu is ze op zoek naar een echt eigen huisje met een kattenvriendje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten ja 
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram