Home » Pepi

Pepi

Op een dag was er een bericht van mensen die om hulp vroegen. Een hulpeloze hond lag voor een hotel op straat, ze kon haar poten niet bewegen. Een vrijwilliger ging erheen om de hond op te halen. Ze werd direct naar de kliniek gebracht. Ze was vergiftigd. De dierenartsen waren sceptisch of ze het zou overleven, ze dachten dat ze zou sterven. Maar dat deed ze niet! De volgende uitdaging was dat ze misschien voorgoed verlamd zou zijn in haar pootjes. Maar ook dat was niet het geval. Deze wonderhond ging op de 15e dag van haar ziekbed en herstel opeens lopen! Ze liep alsof er nog nooit wat gebeurd was.

In het gebied waar Pepi vandaan komt roepen autoriteiten in bepaalde gebieden de burgers op om het ongedierte zoals zij honden en katten zien te vergiftigen en af te schieten. Pepi heeft geluk gehad dat ze in goede handen is gevallen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Pepi
Geboortedatum
17-05-2019
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
middenmaat, ca 12 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Rustig, stabiel, sociaal
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram