Home » Paupee is Geadopteerd

Paupee is Geadopteerd

Poupee 02
Poupee 01
Poupee 03
Poupee 04
Poupee 05
Poupee 06
Poupee 07
Poupee 08
Poupee 09
Poupee 10
previous arrow
next arrow
Poupee 02
Poupee 01
Poupee 03
Poupee 04
Poupee 05
Poupee 06
Poupee 07
Poupee 08
Poupee 09
Poupee 10
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Paupee
 Geboortedatum   3-8-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, vrolijk en knuffelig
 Land van herkomst   Spanje

Paupee is een knuffelige, vriendelijke zachtaardige kat. Ze is vrolijk van karakter. In Spanje woont ze momenteel in een opvanggezin met kinderen, katten en honden.

Paupee is één van de vele kittens die in 2019 is gevonden. Ze was zo groot als een muis toen ze aankwam in het asiel. Ze was zo bang dat ze niet kon stoppen met trillen van angst. Ze miewde van ongeluk en ze zocht een plek waar ze kon sabbelen om te drinken. Het asiel zocht met spoed een plek om Paupee te laten opgroeien met flesvoeding. Nu is Paupee groot geworden en haar mensenvriend (de foster) laat weten dat ze één grote bonk liefde is geworden. Ze zoekt naar haar armen om lekker lang in te liggen slapen. Paupee zoekt dan ook een huis waar ze heel veel aandacht krijgt van haar nieuwe mensenvriend(en).

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram