Menu Sluiten

Paulino

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Paulino
 Geboortedatum   29-4-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, leuk
 Land van herkomst   Spanje

Beatriz, Paulino en Nina zijn met nog drie broertjes en zusjes gevonden in een parkje in het dorp. Ze zijn daar zo goed als zeker uitgezet omdat ze ongewenst waren. Hoe lang ze daar rondgezworven hebben is niet duidelijk, maar ze waren amper een maand oud. Hun oogjes zaten dicht van verkoudheid en ze zaten onder de parasieten. Ze waren broodmager. Het asiel is ze gaan halen en heeft direct opvang voor ze gezocht. Ze konden niet in het asiel blijven. 

Op dezelfde dag werd er nog een kitten in haar eentje gevonden en na een melding door het asiel opgehaald. Deze kitten zat alleen in een quarantaine hok en had dichte oogjes. Dat was Julia. Zij was ongeveer twee weken ouder dan het nest kittens van 6. Toen de opvang het nest kwam halen heeft ze ook Julia meegenomen naar huis. 6 of 7 kittens maakte ook niet veel uit. 

De kittens werden verzorgd met antibiotica, oogdruppels en vitamines, maar toch ging er eentje dood en moesten er 4 kittens worden opgenomen in de kliniek. Daarvan hebben er twee het helaas ook niet gered. Uiteindelijk zijn er van de zeven kittens vier overgebleven en die zijn nu prima. Ze zitten inmiddels in het kittenverblijf in het asiel en spelen de hele dag met hun vriendjes.

Ze kunnen nog wennen aan honden, met kinderen gaat het prima als er kinderen op bezoek zijn in het asiel. En met andere katten zitten ze nu allemaal. Beatriz en Nina zijn opgenomen geweest in de kliniek. Paulino en Julia niet.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten ja 
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-