Home » Patrol

Patrol

Patrol is van straat gehaald, samen met nog vier andere honden. De eigenaar wilde ze achterlaten op het politie bureau, maar die wilde ze niet hebben. Dus, zette de man ze maar op straat. De vijf hondjes renden door de straten van het Spaanse stadje Orihuela.

Patrol is een vriendelijke hond een klein beetje bang in het begin. Maar daarna heel lief en aanhankelijk. Zodra hij je als zijn vriendje ziet, klimt hij op je en wil ze je aandacht. Hij is dol op andere honden. Hij heeft een onderdanig karakter. Patrol zou met kinderen kunnen samenwonen, zolang ze niet heel klein en luidruchtig zijn. Hij kan goed overweg met katten.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Patrol
Geboortedatum
23-05-2020
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 4 kg.
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, aanhankelijk, speels
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja, niet te klein
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram