Home » Paola - 2

Paola - 2

Paola werd achtergelaten op een perceel achter een meubelmagazijn aan de weg die naar het Spaanse stadje Orihuela leidde. Het asiel ging haar ophalen omdat een jongen ons op de hoogte bracht. Er kwam een ​​auto aanrijden die haar uit de auto gooide. Ze lag inelkaar gedoken van angst, ze begreep niet wat ze daar deed. Paola is een hele lieve hond, ze is onderdanig naar mensen toe, ze is verlegen maar heel braaf, ze wordt bang bij harde geluiden maar ze is sociaal en speels. Paola kan goed overweg met andere honden, hoewel ze niet houdt van mensen die hard met haar proberen te spelen, noch van honden met veel energie. Ze geeft de voorkeur aan rustige en vriendelijke honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Paola - 2
Geboortedatum
01-07-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 5kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, rustig, volgzaam
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor de reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja, niet te jong
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram