Pana werd naar het asiel gebracht door een echtpaar dat vertelde dat de kat al heel lang bij hen in huis was en dat ze al meerdere keren zwanger was geworden en dat ze niet wilden dat de kat kittens zou blijven krijgen. Maar de kat bleek erg braaf, sociaal en volgzaam, dus bleef ze in het asiel omdat ze waarschijnlijk in de steek was gelaten. In het begin was ze erg verdrietig in het asiel en had ze een slechte tijd, maar beetje bij beetje heeft ze zich aangepast, hoewel ze een thuis nodig heeft waar ze alle liefde kan ontvangen die ze verdient. Pana arriveerde bij het asiel met een ontbrekend rechteroog en helemaal geen zicht. We weten niet wat de oorzaak was, maar het restje van het oog moest worden verwijderd. Pana is een hele goede en rustige kat, ze is verlegen als ze je niet kent, maar zodra ze zich veilig voelt laat ze haar vriendelijke kant naar voren komen en blijft ze tegen je aan spinnen en wrijven om genegenheid te vragen. Ze is erg lief. Pana houdt van rustige omgevingen, zonder veel katten. Ze kan samenleven met andere katten, zolang ze vriendelijk en niet dominant zijn.
Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.
De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.
De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.
Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.
Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.