Home » Paco - 2 is Geadopteerd in Bulgarije

Paco - 2 is Geadopteerd in Bulgarije

Paco is een rustige, lieve, aardige knuffelkater. Hij klets tegen je en volgt je op de voet. Hij is als een hondje. Let op, hij kan deuren open maken. Hij is slim en begrijpt hoe dat werkt. Onze rescuer zag het hem doen. Hij keek hoe iemand de deur openmaakte om uit de kamer weg te gaan. Paco keek rustig toe en een paar seconden later aapte hij dat na. Een paar dagen later snapte hij hoe het werkte en liep op de gang. Hij is een geweldig maatje die je forever friend wil zijn.

Een vrouw, een rescuer, haalde verschillende katten als babies van straat. Tot ze zelf ziek werd. Het ging bergafwaarts en zij kon niet meer voor zichzelf zorgen en daarmee ook niet meer voor haar katten. De buren namen contact op met de autoriteiten omdat de dieren niet meer verzorgd werden. De vrouw werd gedwongen hulp te gaan zoeken. Onze rescuer las haar verhaal en zij ging naar de vrouw toe. Ze nam twee oudere mannetjes katten mee en een ouder vrouwtje mee. Het vrouwtje vond een huis via een andere organisatie. Op dit moment zoeken de mannetjes nog een huis. De vrouw had 25 katten die allemaal weg moeten. Helaas zit een deel nog bij haar omdat er geen plaats is. Ze verzorgde ze goed toen ze nog gezond was. Ze waren geliefd en dat kun je merken in hun karakter.

Paco op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Paco - 2 is Geadopteerd in Bulgarije
Geboortedatum
17-05-2015
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
rustig, lief, aardig, knuffelig
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram