Menu Sluiten

Oz is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Oz
 Geboortedatum   15-3-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   dapper, onbevreesd, makkelijk in de omgang
 Land van herkomst   Bulgarije

De moeder van Oz was hoog zwanger toen ze in de opvang belandde. Een week later zag Oz het levenslicht.

Het is een dapper, onbevreesd kereltje. Hij ontdekt alles en iedereen. Hij maakt gemakkelijk vrienden en hij kijkt graag door het raam naar buiten. Hij rent door de kamers van de opvang om uit te zoeken wat er vandaag allemaal onderzocht kan gaan worden. Hij is speels en knuffelig. Oz zit samen met Prince in de opvang en de twee kereltjes willen graag samen blijven.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Prince
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-