Home » Othello is Geadopteerd

Othello is Geadopteerd

Bio

 Naam   Othello
 Geboortedatum   5-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   heel sociaal met katten en honden. Iets angstig met mensen.
 Land van herkomst   Spanje

UPDATE: Othello zit al even in de opvang. Hij was na de vlucht behoorlijk onzeker en hij geniet vooral van zijn poezenvrienden. Het is een echte katten-kat. Hij knuffelt graag met zijn mens, maar wel op zijn voorwaarde. Hij houdt er niet van om opgepakt te worden. Maar aaitjes zijn wel heeel fijn! Othello zou het allerliefste met zijn vriendjes Pinkie en Nemo blijven, maar hij begrijpt ook wel dat met zijn drieen verhuizen wat lastig kan zijn. Hij kan ook goed overweg met andere katten. Hij is echt geen alleen kat.

Deze geluksvogel mag morgen (5-7-2019) onverwacht op reis naar Nederland in plaats van een andere kat die helaas niet kan reizen. Othello is een hele sociale kat. Hij leeft in de kattenkamer met heel veel andere katten. Hij is heel sociaal met mensen. Othello neemt het leven niet zo zwart-wit als hij eruit ziet, maar meer rooskleurig.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabiusinjectie, Europees paspoort, testen (negatief FIV FelV), castratie en vlucht naar Nederland.

Voor Othello is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,36. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   waarschijnlijk wel
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram