Home » Oliver is Geadopteerd

Oliver is Geadopteerd

Oliver werd als klein knulletje te grazen genomen door een hond. Hij vocht voor zijn leven en zette alles op alles om het te overleven. Lange tijd lag hij in de kliniek, maar nu is hij in orde en een blije jongen. Oliver zit in de kennel met Arthur en dat zijn vriendjes. Ze hoeven niet perse bij elkaar te blijven maar ze vinden elkaar aardig.

Uit de opvang in Nederland. Oliver, de onverschrokken overlever. Lief, knuffelig en sociaal en hij staat z'n mannetje. Zijdezacht velletje, de wond is prachtig geheeld en zie je nauwelijks nog. Gek op knuffels en aaien, optillen of aan t litteken komen, allemaal prima. Nieuwsgierig en doet 't prima in de groep.

Uit de opvang in Nederland: Oliver de onverschrokken overlever. Nieuwsgierig en hij staat z'n mannetje. Zijdezacht velletje, de wond is prachtig geheeld en zie je nauwelijks nog. Hij kruipt meteen op schoot en is gek op knuffels, aaien, optillen of aan t litteken komen, allemaal prima. Erg speels zoals een kitten hoort te zijn maar hij kan iets te enthousiast worden van je handen als hij op schoot ligt en is daarom wat minder geschikt voor kinderen. Door zijn turbulente verleden kan hij op nieuwe en dominante katten iets te defensief reageren en zoekt daarom een zachtaardig leeftijdsgenootje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Oliver is Geadopteerd
Geboortedatum
02-05-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, speels, knuffelig
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram