Home » Nugget

Nugget

Nugget verscheen op een dag op het terras van de Burger King in Orihuela. Hij ging van tafel naar tafel, schooiend om eten. Hij was heel dun en hongerig. Hij leek verdwaald, maar is zeker in de steek gelaten, niemand heeft ooit zijn best gedaan hem te vinden. Nugget is een heel lief en sociaal dier. Hij is outgoing en speels van karakter. Hij is dol op aaitjes en aandacht maar bovenal is hij dol op spelen. Hij kan goed overweg met andere katten, maar in het spel bepaald hij graag de spelregels. Hij wordt wat zenuwachtig van honden maar hij kan eraan wennen met ze samen te wonen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Nugget
Geboortedatum
01-08-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Speels, lief, aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja, mits gewend aan katten
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram