Home » Ninfa (Regio Rotterdam)

Ninfa (Regio Rotterdam)

Van de verzorgster in het asiel: Ninfa en haar zus Nenúfar werden achtergelaten op de parkeerplaats van het asiel. Toen we op een ochtend aankwamen, stonden ze daar te miauwen. Ze wilden allebei gewoon liefde, ze konden niet stoppen met spinnen en me dankbaar een kopstoot geven. Het zijn twee hele lieve katjes. Ninfa is een zeer sociaal en extravert kitten, ze is speels en actief maar zeer volgzaam en aanhankelijk. Ninfa heeft een onderdanig karakter en kan goed overweg met andere kittens, al is ze wel erg afhankelijk van haar zusje. Ze hebben elkaar nodig en zoeken elkaar altijd op om samen te slapen en te spelen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Ninfa (Regio Rotterdam)
Geboortedatum
01-07-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
sociaal, outgoing, speels
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Nenufar
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram