Menu Sluiten

Nemo

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Nemo
 Geboortedatum   1-7-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, zachtaardig, onzeker
 Land van herkomst   Spanje

UPDATE: Nemo is de meest onzekere van het trio Pinkie, Nemo en Othello. Hij is een prachtig kereltje en hij zal het zeker leren om zijn mensen leuk te gaan vinden, maar hij zal geen kat worden die iedereen van verre in de armen springt. Het is gewoon een lief, zachtaardig en onzeker knulletje. Hij zoekt een  huisje waar ze wat geduld met hem hebben. Hij wil graag met zijn vriendje Pinkie samen blijven. Ook met Othello is hij dikke vrienden.

Dit is Nemo, hij is goed bevriend met Pinki. Zij speelden in het asiel samen met Othello, Izan en Ivan. Nemo was erg bang toen hij binnenkwam. Hij liet zich nauwelijks aanraken, maar beetje bij beetje kreeg hij meer vertrouwen. Nu is hij heel lief en zachtaardig en heeft hij zich aangepast aan het leven in het asiel. Het is mogelijk dat hij bij een verandering weer een terugval krijgt, maar beetje bij beetje komt dat dan wel weer goed. Als hij bij één van zijn ¨broers¨ geplaatst zou worden zou hem dat waarschijnlijk helpen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabiusprik, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie, vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ouder dan 12 en rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-