Menu Sluiten

Nela is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Nela
 Geboortedatum   21-08-2015
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix pers
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lui, op zichzelf gericht, gedrag van een pers
 Land van herkomst   Bulgarije

Nela is een heerlijke, luie, zelfingenomen kat. Ze is dol op eten op hoge plekken. Ze houdt er niet van om op de vloer te eten. Misschien veranderd dat als ze alleen is in een rustige katvrije omgeving. Het kan haar niets schelen wat er om haar heen gebeurd. Zolang er maar niet teveel andere katten andere katten om haar heen zijn. Met te veel katten in haar buurt wordt ze hysterisch. Je mag haar aaien, soms ook niet. Zij bepaald. Het is in gedrag echt een pers. Ze ziet eruit als een “grumpy Yeti”, maar ze is geweldig.

Op een dag verscheen Nela voor een winkel. Ze zag eruit als een geest. Toen de dierenarts haar onderzocht en het bloedbeeld bekeek, concludeerde hij dat ze gisteren dood had moeten zijn. Hij vroeg zich af hoe het bestond dat Nela nog leefde. Er is vlug bloed aan haar gegeven. Een bevriende kat was de donor. Dat heeft Nela’s leven gered. Ze zag er echt uit als een zombie. Mensen waren geschokt door d foto’s. Wij kiezen ervoor die niet te delen.

Veel later, een week voor wij dit verhaal op onze website schrijven, is Nela naar de dierenarts gebracht voor sterilisatie. Ze bleek al gesteriliseerd. We denken dan ook dat ze ooit in een huis gewoond heeft.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja, maar liever niet
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-