Home » Nano – 2 is Geadopteerd

Nano - 2 is Geadopteerd

NANO 01
NANO 09
NANO 08
NANO 07
NANO 06
NANO 05
NANO 04
NANO 03
NANO 02
previous arrow
next arrow
NANO 01
NANO 09
NANO 08
NANO 07
NANO 06
NANO 05
NANO 04
NANO 03
NANO 02
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Nano
 Geboortedatum   1-7-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Nano is een heel lief knuffelig diertje. Hij is dol op mensen. Hij is gevonden in een vuilniscontainer, hij kon zich niet bewegen. Hij miauwde, daarom is hij gevonden. Hij was op dat moment helemaal van slag.

Nano is een aanhankelijk diertje, hij miauwt zacht als hij je ziet om met hem te spelen. Hij wil graag extra knuffels en is dol op natvoer. Er is niets bekend over zijn verleden, alleen dat hij zichzelf in leven heeft moeten houden op straat, rommelend door de vuilnisbakken. Nu wil hij graag een fijn en veilig huisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt ongeveer €27,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram