Home » Mulan (Spanje)

Mulan (Spanje)

Er zit geen haar op Mulan waar kwaad in zit. Ze heeft even tijd nodig om aan je te wennen. Dat is belangrijk. Ze is onderdanig en ze gooit zichzelf op de grond om je te laten zien hoe lief ze is, dat ze van je houdt, dat ze zich aan je overgeeft. Toen ze het asiel binnen kwam, was ze samen met een hond genaamd Finka. Ze was heel bang, maar ze is heel erg opgeknapt. Als de vrijwilligers en medewerkers smorgens binnenkomen in het asiel is ze dolblij ze weer te zien. Mulan kwam samen met zeven andere honden van het platteland, ze werden onder heel slechte omstandigheden gehouden.

Mulan in het asiel op YouTube: Klik hier

Let op! De geboortedatum van dit asiel kan iets afwijken in het paspoort, het verschil zal hooguit een aantal dagen zijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Mulan (Spanje)
Geboortedatum
18-11-2020
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix herder
Grootte
groot, ca 20 - 25 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Zachtaardig, onderdanig, voorzichtig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram