Home » Moreno

Moreno

Moreno Moreno is geboren in de kelder van een school. Zijn moeder was een wilde kat, zij liet zichzelf niet pakken. Maar ze konden niet op de school blijven wonen dus ze moesten worden weggehaald. Alle kittens overleden, alleen Moreno heeft het overleefd. Moreno is een heel lief ventje. Hij is zelfverzekerd en aanhankelijk. Hij kan geen genoeg krijgen van knuffelen en kroelen met mensen. Hij wil altijd meer knuffels. Hij heeft een onderdanig karakter en wordt nooit boos. Moreno kan heel goed overweg met andere katten, maar is dikke vriendjes met Lucero. Ze zijn samen geweest van baby af aan. Hoewel ze geen echte broertjes zijn, gedragen ze zich wel zo. Ze zijn onafscheidelijk. Hij kan samenwonen met rustige honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Moreno
Geboortedatum
10-04-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, knuffelig, speels
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Lucero
Kan met honden?
ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram