Home » Mordekai is Gereserveerd in Spanje

Mordekai is Gereserveerd in Spanje

Mordekai4
Mordekai5
Mordekai3
Mordekai2
Mordekai1
Mordekai1
Mordekai2
Mordekai3
Mordekai4
Mordekai5
Mordekai6
Mordekai7
Mordekai8
Mordekai9
Mordekai10
Mordekai11
Mordekai21
Mordekai31
Mordekai41
Mordekai51
Mordekai61
image0
image1
image2
previous arrow
next arrow
Mordekai4
Mordekai5
Mordekai3
Mordekai2
Mordekai1
Mordekai1
Mordekai2
Mordekai3
Mordekai4
Mordekai5
Mordekai6
Mordekai7
Mordekai8
Mordekai9
Mordekai10
Mordekai11
Mordekai21
Mordekai31
Mordekai41
Mordekai51
Mordekai61
image0
image1
image2
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Mordekai
 Geboortedatum   3-3-2019
 Geslacht   Man
 Soort/Kleur   Mix Mastiff
 Grootte   Groot
 Gezondheid   Goed
 Karakter   Lief, rustig, nobel, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (1)

Mordekai is gevonden langs de snelweg in de buurt van het asiel. Hij droeg een gerafeld touw strak om zijn nek. Er wordt gedacht dat hij ergens vastgebonden zat en zichzelf los heeft weten te maken. Hij wist zo te vluchten. Hij is een heel lieve hond. Hij heeft een rustig karakter en houdt het liefste zijn kennel schoon. Hij blaft niet naar andere honden, hij besteed geen aandacht aan de andere honden. Mordekai is een nobele hond, hij is aanhankelijk en loyaal. Hij geeft geen problemen.

Wij hebben Mordekai ontmoet tijdens ons bezoek aan het asiel. We hebben ook een aantal keer met hem gewandeld. Het is een hele lieve, slimme hond. Wij vonden de wandelingen met Mordekai een feestje en we hopen dat hij in Nederland heel veel mooie wandelingen gaat maken en een fijne zachte mand gaat krijgen.

Mordekai was geadopteerd in Spanje, maar hij kwam terug omdat hij te rustig was. Daarna werd hij weer geadopteerd omdat de man hem toch te sterk vond. Hij heeft wat dat betreft echt veel pech. Het is echt een goede hond.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Kenmerken

 Is al in Nederland   Nee
 Gesteriliseerd   Ja
 Gechipt   Ja
 Buitenruimte nodig   Nee
 Kan met kinderen   Ja, maar zeker grote honden nooit zonder toezicht bij kinderen laten
 Kan met andere honden  Ja
 Heeft andere hond nodig   Nee
 Kan met katten   Onbekend
 Adoptiekosten   425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram