Home » Mona is Geadopteerd

Mona is Geadopteerd

Bio

 Naam   Mona
 Geboortedatum   1-7-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, sociaal, afwachtend met mensen
 Land van herkomst   Spanje
Mona is een wat banger poesje maar ze gaat steeds meer vooruit!  Ze komt al vaak naast de opvang op de bank zitten, maar dan met wat afstand er tussen. Soms vindt ze het ook fijn om wat geaaid te worden. Ze vindt dat fijn maar ook wel een beetje spannend. Mona speelt graag met de andere katten in het opvanghuis en ook soms met de honden. Eén van haar favoriete bezigheden is eten. Ze heeft als eerste door als er iemand iets aan het eten is en zit dan ook meteen naast je.  Deze interesse in eten is dan ook een sleutel naar haar verdere ontwikkeling in de omgang met mensen. Mona heeft een huisje nodig met haar vriendinnetje Mica. Ze zijn bijna altijd samen.
 

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en sterilisatie.

Voor Mona is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.
 
 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, op 17-1-2020 in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja, vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Mica
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €160,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram