Home » Molly is Geadopteerd in Spanje

Molly is Geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Molly
 Geboortedatum   2-10-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix podenco
 Grootte   klein / middelgroot (45cm)
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, zachtaardig, onzeker
 Land van herkomst   Spanje
Molly is gevonden bij een huisje op de campo. Ze bleek loops te zijn. Daarom heeft ze eerst tijd doorgebracht in de quarantaine kennel. Ze was ontzettend bang voor mensen. Ze kwam niet uit het plastic huisje ondanks dat haar deurtje af en toe openstond. Uiteindelijk is ze uit de kennel gehaald en naar de dierenarts gebracht voor sterilisatie. Direct daarna is ze in opvang gegaan.
 
Momenteel gaat het al veel beter met Molly. Ze is nog steeds bang voor vreemden, maar ze laat zich aaien en knuffelen door haar opvangfamilie. Ze is heel sociaal met de honden die er zijn. Daar speelt ze mee en kan met reuen en teven. Waarschijnlijk zal ze nog wel verbeteren, maar ze heeft nog wat tijd nodig om wat zekerder te worden. 
 
Voor Molly zoeken we een familie zonder kleine kinderen en met ervaring met bange honden. Een sociaal speelkameraadje zou heel mooi zijn. Ze zou het prima doen als tweede hond.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabius injectie, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief Leishmania & Ehrlichia), vlucht naar Nederland

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   ja
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram