Home » Missy is Geadopteerd

Missy is Geadopteerd

MISSY 01
MISSY 03
MISSY 04
MISSY 05
MISSY 06
MISSY 02
previous arrow
next arrow
MISSY 01
MISSY 03
MISSY 04
MISSY 05
MISSY 06
MISSY 02
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Missy
 Geboortedatum   17-7-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (2)

Het verhaal van Missy is een triest verhaal. Ze woonde heel gelukkig bij een mevrouw waar ze het prima naar haar zin had en waar ze goed verzorgd werd. Helaas is haar mevrouw ziek geworden en is zij niet meer in staat om voor Missy te zorgen. Ze heeft het asiel gevraagd om een nieuwe familie voor Missy te zoeken voordat ze er niet meer is.

Missy zit nu in het asiel. Ze deelt haar verblijf met andere katten en dat gaat prima. Ze kan dus wel met andere katten maar het hoeft niet. Ze vindt het alleen niet fijn als ze als enige kat in huis uren lang alleen moet zitten. Ze is graag bij de mensen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt ongeveer €27,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   waarschijnlijk wel
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram