Home » Misho is Geadopteerd in Bulgarije

Misho is Geadopteerd in Bulgarije

received_769991636984716
received_1427048740983141
previous arrow
next arrow
received_769991636984716
received_1427048740983141
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Misho
 Geboortedatum   15-8-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk, mensgericht
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Misho is in de opvang in Bulgarije bevriend met Dragon en Leonardo. Misho en zijn zusje (zij is geadopteerd) zijn als weesjes gevonden op straat. Ze zijn gelukkig gered door vrienden van de opvang.

De foto bij het profiel van Misho is van voor hij werd opgevangen. Op moment van schrijven zitten Misho, Dragon en Leonardo samen in een kamer bij een oudere dame, zij kan geen fotos maken. Wel zitten ze daar veilig en dat is het belangrijkste.

Hij heeft een rustig, kalm karakter. Hij is een beetje selectief met andere katten. Sommige mag hij, sommige niet. Hij valt andere katten niet aan maar hij doet er verder ook niets mee. Hij is dol op Leonardo en Misho. Verder is hij dol op mensen en hun aandacht en knuffels. Hij voelt zich graag geliefd

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja, maar hij is selectief
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram