Home » Minerva is Geadopteerd in Spanje

Minerva is Geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Minerva
 Geboortedatum   4-9-2006
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   62 cm hoog en 65 cm lang
 Gezondheid   zie omschrijving
 Karakter   extreem lief
 Land van herkomst   Spanje
Minerva is geopereerd aan haar ogen voor naar binnen gegroeide oogleden, er is een cyste in de borst verwijderd, er zijn 5 tanden en kiezen verwijderd i.v.m infectie en haar gebit is gereinigd. In november 2019 is ze getest op middellandse zeeziekte, toen was alles negatief.
 
Minerva werd gevonden en het was meteen duidelijk dat ze ergens achtergelaten was. Ze verkeerde in vreselijke staat. Ondervoed, uitgedroogd, haar vacht zag er vreselijk uit, er ontbraken tanden, haar gebit was heel slecht. Ze is naar het asiel gebracht en daar is ze geholpen. Ze kon weer op krachten komen en ze heeft de nodige medische zorg gekregen. Na een jaar in een betonnen hokje is ze door een lieve vrijwilligster uit het hok gehaald en zit nu in opvang. Daar doet ze het ontzettend goed. Omdat het al een ouder meisje is waar mensen niet voor in de rij staan is ons gevraagd om te helpen met het vinden van een huisje waar ze nog een fijne tijd kan hebben.
 
Bij de opvang doet ze het ontzettend goed. Ze vindt het leuk om te gaan wandelen en in de rivier te zwemmen. Minerva is een hond met een dikke vacht en in de zomer heeft ze het heel zwaar gehad. Ze zou er baat bij hebben om in een land te wonen waar het wat kouder is. Ze loopt prima aan de lijn maar kan ook los op plaatsen waar dat kan. Ze vindt het heel leuk om mee te gaan in de auto. Ze springt er zo in. Ze is heel gehoorzaam. Maakt niets kapot, neemt geen eten van de tafel, ze doet al haar dingen buiten. Ze is heel erg lief. Ze kan met andere honden, katten, kinderen, schildpadden.... ze kan met alles en iedereen. 
 
Vídeo in de rivier: https://youtu.be/U5PhWgTJeDk
Vídeo Minerva sit: https://youtu.be/4dIfCkvV0Zs
Vídeo Minerva bad: https://youtu.be/4eiQPy7XvMM
Vídeo Minerva spelend: https://youtu.be/te5oeIhpo8Y
Vídeo Minerva knuffelen: https://youtu.be/-vwl4rQe8hs
Vídeo met katten: https://youtu.be/KhQ3pptdhvE
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie, bloedonderzoek (negatief in Middellandse Zee ziektes) vlucht naar Nederland

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram