Home » Mina is Geadopteerd

Mina is Geadopteerd

Mina 03
Mina 01
Mina 02
Mina 04
Mina 05
Mina 06
Mina 08
Mina 09
Mina 10
Mina 12
previous arrow
next arrow
Mina 03
Mina 01
Mina 02
Mina 04
Mina 05
Mina 06
Mina 08
Mina 09
Mina 10
Mina 12
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Mina
 Geboortedatum   27-3-2017
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, nobel, vriendelijk
 Land van herkomst   Spanje

Mina is een kalme, nobele, rustige knuffelkat. Whisky en Mina hebben hun hele leven samen doorgebracht. We dachten dus aanvankelijk dat ze samen zouden moeten blijven. Echter, in de opvang in Nederland zien we dat ze elkaar niet meer opzoeken.

In Spanje komen ze uit een huis waar niet meer voor ze gezorgd kon worden door gezondheidsproblemen. Helaas zaten de opvanggezinnen allemaal vol. Er was geen andere plek voor ze dan het asiel. Voor een huiskat een verschrikkelijke plek.

Mina is een echte huiskat. Ze heeft haar hele leven al in een huis gewoond. Ze is dol op haar mens. Mina is een pracht van een driekleurtje. Ze was erg bang in het asiel. Als je je hele leven in een huis gewoond hebt, is een asiel een vreselijke plek.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram