Home » Milkana geadopteerd in Bulgarije

Milkana geadopteerd in Bulgarije

1620405780059
1620405780068
1620405780075
previous arrow
next arrow
1620405780059
1620405780068
1620405780075
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Milkana
 Geboortedatum   17-6-2017
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   3 pootjes
 Karakter   solist (qua katten), aanhankelijk, rustig
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Milkana heeft 3 pootjes. Haar rechtervoorbeen is geamputeerd. Het is verbrijzeld bij een auto ongeluk.

Milkana heeft meer dan genoeg aan zichzelf, ze heeft liever geen honden en kattenhuisgenootjes. We vinden haar ook niet geschikt voor een gezin met kinderen. Milkana zoekt gewoon een gezellig huis met volwassenen. Milkana snurkt. Ze is dol op slapen en ligt graag in je armen, maar als je beweegt springt ze weg. Ze slaapt graag, maar ze speelt ook graag. Milkana is een poes die echt heel graag naar buiten wil. Liefst zien we een huis met een kattenren of afgesloten tuin. Anders een veilige omgeving waar ze niet teveel gevaar loopt. Milkana blijft aan de deur krabben om naar buiten te mogen. In de opvang (Bulgarije) mist ze het buitenleven.

Ze was een straatkat, ze werd gevoerd. Ze was daar al een hele lieve knuffelkat. Opeens was ze 4 dagen weg. Op de 5e dag zette iemand haar in een doos voor deur van de verzorgster. Haar pootjes waren aan het bloeden. Haar voorpootje was verbrijzeld en werd geamputeerd. De revalidatie duurde lang en was pijnlijk. Terug op straat met drie poten gaat daar niet. We hopen dat we een veilig plekje in Nederland voor haar kunnen vinden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   ja (liefst afgeschermd)
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  beperkt
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram