Home » Mihnea is Geadopteerd in Roemenië

Mihnea is Geadopteerd in Roemenië

Mihnea is een lieve, vriendelijke makkelijke hond. Hij komt uit een bomvol gemeenteasiel met ongeveer 2000 honden. Onze bevriend rescuer heeft hem mee naar haar opvang genomen op zoek naar een eigen huisje. We weten niets over zijn verdere verleden. Mihnea is een heel gemakkelijk in de omgang. Hij kan goed overweg met andere honden maar als hij bang is gaat hij blaffen. Hij kan heel goed overweg met kinderen. Hij kan als solo-hond leven, maar ook samen met andere honden. Hij speelt graag met andere honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Mihnea is Geadopteerd in Roemenië
Geboortedatum
15-11-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 6kg
Gezondheid
goed
Karakter
heel lief, vriendelijk, makkelijk in de omgang
Land van herkomst
Roemenië (8)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram