Home » Mica is Geadopteerd

Mica is Geadopteerd

Bio

 Naam   Mica
 Geboortedatum   10-7-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Mica is een kleine druktemaker ze speelt graag. Haar favoriete plek is bovenin de krappaal zodat ze alles goed kan overzien. Mica is een allemansvriendje. Ze kan met honden, katten en kinderen. Slapen doet ze het liefst tegen je aan en knorren doet ze als de beste.  Haar grootste vriendin is Mona. Mona is wat terughoudender, we zoeken voor dit duo dan ook een huisje met een beetje geduld en rust.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en indien mogelijk castratie.

 
Voor Mica is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, op 17-1-2020
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of in afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Mona
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €160,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram