Home » Melon is Geadopteerd

Melon is Geadopteerd

MELON 05
MELON 04
MELON 03
MELON 02
MELON 01
previous arrow
next arrow
MELON 05
MELON 04
MELON 03
MELON 02
MELON 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Melon
 Geboortedatum   8-6-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig, vriendelijk, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (2)

Melon is een lieve knuffelmenier. Hij heeft een vriendelijk karakter en is dol op mensen en katten. Melon en Mora zijn twee broertjes. Mora is geadopteerd in Spanje. Als twee kleintjes hadden ze hulp nodig en het asiel bood die hulp. Melon is een kwebbelkous. Hij denkt alleen maar aan spelen en oppakken. Hij is een echte lieverd. Hij kan het goed vinden met katten en kinderen. Melon zit heel graag lekker samen op de bank.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram