Home » Mauro is Geadopteerd

Mauro is Geadopteerd

Mauro is gevonden in het centrum van het Spaanse dorpje Orihuela. Hij was op een avond druk met het achtervolgen van mensen op straat. Hij ging recht voor ze zitten om aaitjes te krijgen. Hij wreef zich tegen benen om maar wat aandacht te trekken. Er werd gedacht dat hij was kwijtgeraakt, maar niemadn kwam hem zoeken. Hij is een absolute huiskat. Mauro vertrouwd mensen volledig. Hij is een hele lieve kat. Hij is zeker niet bang voor mensen en is sociaal en aanhankelijk. Hij heeft nog nooit gemopperd of iets vanaf het moment dat hij in het asiel zit. Het is net een pluizebeest, hij is dol op aaien en knuffelen. Hij krijgt daar nooit genoeg van. Hij is rustig, het is geen drukke kat. Hij kan samenwonen met andere katten, maar hij wil vooral een mens. Hij is niet zo dol op honden maar hij zou daaraan kunnen wennen als de honden hem met rust laten.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Mauro is Geadopteerd
Geboortedatum
01-10-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
mix noorse boskat
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, dol op mensen, sociaal, aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
250,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram