Home » Martin - 2 is Geadopteerd

Martin - 2 is Geadopteerd

MARTIN 5
MARTIN 1
MARTIN 2
MARTIN 3
MARTIN 4
MARTIN 6
MARTIN 7
MARTIN
previous arrow
next arrow
MARTIN 5
MARTIN 1
MARTIN 2
MARTIN 3
MARTIN 4
MARTIN 6
MARTIN 7
MARTIN
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Martin
 Geboortedatum   1-3-2022
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed, korte staart
 Karakter   lief, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Martin is een lieve en knuffelige kater. Hij kan goed en makkelijk overweg met andere katten in het opvanggezin. Hij wil ook graag een poezenvriendje om zich heen hebben. Hij is heel lief en rustig. Martin is gevonden in een doos met andere katten. Waarschijnlijk was het een familie. Zijn broertjes en zusjes waren erg mooi, het waren mix angora poesjes, ze verlieten het asiel vlot. Helaas is Martin achtergelaten en hij zoekt nog steeds een huisje. Hij kwam heel dun en onder de vlooien binnen in het asiel. Ze zijn goed bijgekomen in het asiel. Hij heeft een draai in zijn staart.

Aangekomen in Nederland moest Martin even een half uurtje bijkomen van al die veranderingen maar al snel ging hij lekker in zijn poezenmandje liggen slapen. Hij is lief, rustig, knuffelig en houdt van een aai en een kroel. Hij zou heel goed samen kunnen met Lewi, maar hij kan ook samenwonen met een andere poezenvriend of vriendin. Het is een leuke kater met een hoog knuffelgehalte.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram