Home » Marti - 2 is Geadopteerd

Marti - 2 is Geadopteerd

Marti is een tedere, rustige en aardige hond. Hij is sociaal en vriendelijk voor iedereen. Hij is niet heel erg druk maar wel speels. Hij is heel aanhankelijk. Hij heeft een delicate ziel. Hij is gevonden terwijl hij zich verstopte onder een auto op een parkeerplaats. Niemand was naar hem op zoek. Hij werd naar het gemeenteasiel gebracht. Hij is waarschijnlijk in de steek gelaten door iemand uit een andere stad. Het komt helaas vaak voor. Honden rennen gedesorienteerd rond, ze hebben geen idee waar ze zijn en waar ze heen moeten. Iemand heeft ze dan gedropt in de stad en ze weten niet wat ze moeten doen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Marti - 2 is Geadopteerd
Geboortedatum
21-05-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, 6-7 kilo
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, rustig, vriendlijk, easy going
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram