Home » Marla is Geadopteerd

Marla is Geadopteerd

Marla Header
Marla (6)
Marla (5)
Marla (4)
Marla (3)
Marla (2)
Marla (1)
previous arrow
next arrow
Marla Header
Marla (6)
Marla (5)
Marla (4)
Marla (3)
Marla (2)
Marla (1)
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Marla
 Geboortedatum   1-8-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Marla is een overlever! Ze werd als kitten getroffen door kattenparvo en werd opgenomen in de kliniek. Met behulp van een infuus en medicatie krabbelde ze wonder boven wonder na een week weer op. Het is een sterke en dappere poes! Marla is super sociaal, ze wil alleen maar geaaid en geknuffeld worden. Ze kan goed opschieten met andere katten, ze zoekt een knuffelfamilie die haar veel aandacht wil geven. Ze zit graag op schoot om aaitjes te krijgen. Eigenlijk zoekt ze iemand die veel thuis is.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram