Home » Marino is Geadopteerd

Marino is Geadopteerd

Marino 05
Marino 07
Marino 06
Marino 04
Marino 03
Marino 02
Marino 01
previous arrow
next arrow
Marino 05
Marino 07
Marino 06
Marino 04
Marino 03
Marino 02
Marino 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Marino
 Geboortedatum   15-5-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, vriendelijk, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Marino is een aanhankelijke lieverd. Hij is gevonden in een gecontroleerde kattenkolonie. Ze zijn allemaal van straat gehaald omdat de groep niet meer veilig was. Hij is waarschijnlijk de broer van Rufo en Blue. Rufo is al in Nederland.

Marino is aanhankelijk en speels. Hij gaat spinnen in ruil voor wat aandacht. Er is niet veel bekend over zijn verleden. We weten dat hij op straat leefde en dat hij daar liep te bedelen om eten en wat aandacht. Hij wacht gewoon op een eigen mens die hem de kans geeft op een eigen huisje en wat goede zorg. Een mens dat hem beschermt en beloofd hem niet opnieuw in de steek te laten.

In het asiel woont hij samen met andere katten. Dat gaat prima.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   250,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram