Home » Marina is Geadopteerd

Marina is Geadopteerd

Update vanuit Nederland. Marina is inmiddels aangekomen in Nederland en ze is veel onderdaniger dan haar zusje Rennie. Rennie zit haar ook wat op haar kop. We vinden het dan ook beter om haar samen met een andere onderdanige poes of kater te plaatsen. Ze is bevriend met Daniela. Die twee zouden goed samen kunnen, maar ze kan ook goed samen met een andere lieve wat onderdanige poes. Door een dominantere poes zal ze zich in een hoekje laten drukken.

Marina en haar zusje Rennie kunnen samen geadopteeerd worden maar het hoeft niet perse. Marina is een hele lieve verwende knuffelpoes. Ze is dol op aaien en knuffelen. Hun moeder liep hoog zwanger op straat, ze was ziek. Een vrouw had medelijden met haar en haalde haar in huis. Ze beviel van drie kittens. Moeder en broertje zijn inmiddels geadopteerd. Rennie en Marina zoeken nog een fijn huisje. De vrouw heeft ze een tijdje verzorgd en vroeg toen om hulp aan de opvang. Ze mochten naar een gastgezin in afwachting van een adoptie.

Marina op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Marina is Geadopteerd
Geboortedatum
01-08-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
heel sociaal, knuffelig, aanhankelijk, verwend
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram