Menu Sluiten

Maribel is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Maribel
 Geboortedatum   15-07-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig, lief, zachtaardig
 Land van herkomst   Spanje

Maribel is gevangen in het dorp met behulp van een vangkooi. Ze was behoorlijk schuw en liep al dagen rond op dezelfde plek. Het asiel werd gebeld en heeft haar gevangen en naar het asiel gebracht.

Het is een bescheiden meisje dat eigenlijk wel graag bij je wil komen maar nog een drempeltje over moet. Ze komt wel snuffelen bij je hand en neemt ook een snoepje aan. Maar geaaid worden, daar moet nog even aan gewerkt worden. Het is ook wel erg druk in de kennel en Maribel komt zeker tot bloei in een rustiger omgeving. 

Maribel kan prima opschieten met andere katten. Ze deelt ook gerust haar etensbak met andere katten. Ze loopt niet weg voor honden. Kleine kinderen zijn voor Maribel niet zo´n goed idee omdat ze daar wel van kan schrikken. Grotere kinderen zal wel gaan. 

Op dit filmpje zie je Maribel een moment aan de rechterkant zitten kijken naar de hond https://youtu.be/NRJ5NVhZk5k

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-