Home » Malva is Geadopteerd

Malva is Geadopteerd

Bio

 Naam   Malva
 Geboortedatum   1-10-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje

Malva is kort voor de overstroming in Asoka Orihuela met kittens en al met spoed uit het asiel gegrist en in een soort kippenhok beland. Het asiel was zo kapot,  de opvanggezinnen en andere asielen zaten bombol. Ze bleven in het "kippenhok". De afgelopen weken vlogen wij de kittens er al uit, toen pas werd ons duidelijk dat mama nog in het kippenhok zat. Natuurlijk hebben we haar er achteraan gevlogen. Ze zit nu in de opvang in Nederland om van daaruit naar een lekker warm huisje te gaan.

Malva is zelf nog maar net volwasen. Misschien ook nog niet helemaal. Net een jaartje en al een hele grote familie opgevoed. Tien kittens, sommige van haar, anderen weer niet. Kortom, ze was een topmama. Nu is ze gesteriliseerd en hoeft ze die zware taak niet meer op zich te nemen. 

Zoek je nog een gezellige knuffelkat?

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland

Voor Malva is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram