Home » Malena is Geadopteerd

Malena is Geadopteerd

Malena kwam het asiel binnen samen met haar drie puppies. Ze zette ze op de wereld in een tuin in het stadje Orihuela. Ze voedde haar pupjes daar ook op. Soms gaven mensen de familie wat eten. De rest scharrelde ze zelf bij elkaar. Ze is zeer geschikt voor een familie met kinderen, ze heeft een rustig karakter en het is een mooie stabiele hond. Lekker knuffelen, daar geniet ze van.

Inmiddels is Malena in de opvang in Nederland. Het is een ongelofelijk lief dier. Ze is rustig, gebalanceerd, vriendelijk en mensgericht. Ze kan heel goed overweg met andere honden en knuffelt als de beste. Malena is echt een ongelofelijk lief en leuk diertje. Geschikt voor zeer veel soorten gezinnen en mensen die alleen zijn. Het is echt je maatje.

Malena op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Malena is Geadopteerd
Geboortedatum
10-08-2019
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
middenmaat, 13,5kg
Gezondheid
goed, positief getest Leishmania, lage titter
Karakter
knuffelig, rustig, lief, sociaal
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram