Home » Mafalda is Geadopteerd

Mafalda is Geadopteerd

Bio

 Naam   Mafalda
 Geboortedatum   1-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje

Mafalda is in opvang bij de verzorgster van de katten van het asiel. Als dingen onbekend zijn, schrikt Mafalda een beetje en verstopt ze zich. Maar ze geniet heel erg van aaitjes en knuffels. Zodra ze wordt geaaid begint ze gelijk te spinnen. Ze kan prima overweg met andere katten, ze is onderdanig. Ze kan ook met honden, want in de opvang zijn ook honden. Het enige is ook daar, als de honden blaffen of zich snel bewegen schrikt ze. Maar beetje bij beetje zal ze er wel aan wennen. Voor haar is een rustig huis zonder kleine kinderen een goeie optie.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en castratie.
 
Voor Fayna is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ouder dan 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram