Home » Luxa Bemiddels via Duitsland

Luxa Bemiddels via Duitsland

Luxa dwaalde met Anso en Munia door plattelandsgebieden, doelloos en dakloos. De buren brachten eten voor hen, maar niemand kon ze vangen. Uiteindelijk namen de buren contact op met het asiel, ze lieten weten dat de honden daar al meer dan een maand liepen en niet te pakken waren. Toen de asielvrijwilligers ze konden vangen, had geen van hen een chip. Luxa is zeer actief, aanhankelijk en sociaal met mensen en andere honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Luxa Bemiddels via Duitsland
Geboortedatum
01-04-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 9kg
Gezondheid
goed, leishmania lage titter
Karakter
knuffelig en vriendelijk
Land van herkomst
Spanje (2)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
waarschijnlijk wel
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee, op dit moment woont ze in het asiel samen met zusje Munia
Kan met katten?
onbekend, waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram