Home » Lupo is Geadopteerd in Spanje

Lupo is Geadopteerd in Spanje

Lupo werd bij zonsopgang door een straat in Orihuela gevonden. Hij miauwde troosteloos op zoek naar iemand, een jongen hoorde hem en pakte hem op en bracht hem vervolgens naar het asiel. Hij moest in de steek worden gelaten omdat hij een volledig huiskat is.

Lupo heeft een geboorteprobleem in zijn voorpoten, hij heeft radius curvus, het is een misvorming van de radius en ulna botten die gebogen zijn, hij heeft geen operatie of iets dergelijks nodig, en hij kan een volkomen normaal leven leiden. Maar je ziet de benen voor hem een beetje gebogen.

Lupo is een super brave en aanhankelijke kat, hij is heel lief en erg afhankelijk van mensen, hij miauwt naar je zodat je hem aanraakt en aandacht aan hem besteedt, als hij alleen gelaten wordt miauwt hij ook. Hij wil lievere niet teveel alleen zijn.

Lupo kan goed met alle katten overweg, hij heeft een onderdanig karakter maar is onafhankelijk, hij heeft geen interactie met andere katten nodig, hij speelt of slaapt ook niet met ze, maar met geen enkele kat heeft hij problemen. Hij wil alleen mensen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lupo is Geadopteerd in Spanje
Geboortedatum
01-01-2019
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk, afhankelijk van mensen, kletskous
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram