Menu Sluiten

Lupin is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Lupin
 Geboortedatum   28-8-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, sociaal, easy going
 Land van herkomst   Spanje (1)

Lupin is een school ingeslopen en was aan eht spelen met de kinderen. De directeur van de school belde het asiel, zij gingen hem halen. Het is een ongelofelijk lief dier. Hij is aanhankelijk en dol op knuffeltjes. Hij is sociaal en vertrouwd mensen. Hij is altijd in voor een spelletje en hij moet echt samenwonen met een kat / katten die met hem willen spelen. Hij is vriendjes met Trista.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Trista
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-